fbpx

Apparaten

Rufast groothandel in apparatuur voor de houtbouw

Apparaten voor de houtbouw zijn onmisbaar bij het bouwen van houten constructies en helpen om het werk efficiënter en nauwkeuriger uit te voeren. Er zijn verschillende soorten apparaten beschikbaar, waaronder rolapparaten, stripnailers, afwerknagelapparaten, schroefmachines handhamers en handtackers.

Rolapparaat voor snel en nauwkeurig werken

Een rolapparaat is een krachtige machine die wordt gebruikt om grote hoeveelheden spijkers of schroeven snel en nauwkeurig in het hout te schieten. Dit apparaat is ideaal voor het bevestigen van platen en panelen op houten constructies of RVS bolkopnagels voor gevels.

Stripnailer of stripapparaat

Een stripnailer is een apparaat dat nagels schiet uit een strip van nagels. Dit apparaat is ideaal voor het snel en efficiënt bevestigen van houten platen en panelen op houten constructies. Een afwerknagelapparaat is ontworpen om nagels in een hoek te schieten en is ideaal voor het bevestigen van afwerklatten en andere decoratieve elementen op houten constructies. Daarnaast zijn er houten stijlen mee aan elkaar te bevestigen om een stevig frame te maken.

Schroefmachines in diverse uitvoeringen

Een schroefmachine is een krachtig apparaat dat automatisch schroeven in het hout kan schroeven. Dit apparaat is ideaal voor het bevestigen van planken of beplating. Een ander handig apparaat voor professionele bouwer zijn handtackers. Een handtacker is een handmatig bediend apparaat dat nietjes in het hout kan schieten. Dit apparaat is ideaal voor het bevestigen van dunne materialen, zoals bekleding of folies.

Rufast voor een professioneel eindresultaat

Het gebruik van deze apparaten kan het werk van de houtbouwer aanzienlijk vereenvoudigen en versnellen, waardoor het mogelijk is om projecten sneller en efficiënter te voltooien. Daarnaast zorgen deze apparaten ook voor een nauwkeurige en consistente afwerking, waardoor het eindresultaat er professioneel uitziet en van hoge kwaliteit is.

Wij staan klaar om u te adviseren!

Het gebruik van de juiste apparatuur is van cruciaal belang voor het maken van stevige en duurzame constructies in de houtbouw. Bij het kiezen van de juiste apparaten is het van belang om rekening te houden met de toepassing. Voor ieder project heeft Rufast een bijpassende oplossing. Wij bespreken graag samen met u wat het beste past en adviseren u over de juiste materialen. Neem contact met ons op via 073-6330300 of salessupport@rufast.nl voor advies. U kunt tijdens kantooruren ook gebruik maken van onze WhatsApp chat rechtsonder op de website.