fbpx

Golfkramapparaten

Golfkramapparaten

Rufast heeft tackers van uitstekende kwaliteit in het assortiment, waaronder golfkramapparaten. Een golfkramapparaat in combinatie met golfkrammen kan gebruikt worden voor diverse toepassingen zoals het maken van koud lasverbindingen en balkconstructies, maar worden voornamelijk gebruikt voor hoekverbindingen in lijsten, deuren, kisten en kasten.

Verschillende soorten golfkramapparaten

Naast schroeven en spijkers, kunt u ook kiezen voor golfkrammen bij het verbinden van hout. Een golfkram is een dun metalen plaatje met een patroon van afwisselende groeven. Golfkrammen zijn relatief dun, maar dankzij de geribbelde vorm hebben ze een extra grote trekkracht en sterkte. Golfkrammen hebben doorgaans een blanke afwerking en zijn verkrijgbaar in de breedtes 18 en 25 mm (CF18 en CF25) en in diverse lengtes. Golfkrammen worden met een pneumatische golfkram tacker in het hout geschoten. Een tacker speciaal voor golfkrammen wordt ook wel een golfkramapparaat genoemd. Rufast biedt verschillende mogelijkheden van golfkramapparaten voor verschillende golfkrammen.

Kramapparaten kopen?

Wilt u weten welke golfkrammen bij uw project passen? Dat kan! Neem contact met ons op via salessupport@rufast.nl of bel naar 073-6330300. Wij staan op werkdagen van 08:30 tot 17:00 voor u klaar om uw vragen over apparaten en bevestigingsmaterialen voor uw project te beantwoorden.