fbpx

Rolapparaten

Rolapparaten van Rufast zijn de oplossing voor het snel en gemakkelijk monteren van uw houten project. Door het grote magazijn hoeft er niet snel bijgeladen worden en kunt u ongestoord werken aan uw houten constructie. Coilnailers werken op lucht, bij het overhalen van de trekker wordt de nagel of schroef met hoge druk het materiaal ingeschoten. De pneumatische tackers voor rolnagels zijn er in verschillende soorten en maten. Neem eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Wat zijn coilnailers?

Een rolapparaat is een type tacker speciaal voor het schieten van bevestigingsmateriaal op rol. Dit type tacker wordt ook wel rolnagelapparaat, coilnailer of trommeltacker genoemd. Coilnailers worden geleverd in verschillende soorten en maten, afhankelijk van welk soort bevestigingsmateriaal er mee geschoten dient te worden. Rolapparaten hebben een rond magazijn waar een rol inpast. Er zijn verschillende tackers voor rolnagels verkrijgbaar bij Rufast. Zo zijn er coilnailers voor 15 graden of 0 graden spoelnagels. Daarnaast zijn er roltackers met een magazijn speciaal voor conische nagels of juist voor platte rollen.

Schroeven op rol

Uniek bij Rufast zijn de Tackscrew, dit zijn échte schroeven op rol. De schroeven worden, net zoals rolnagels, in het hout geschoten met een rolschroefapparaat. Het grote voordeel van schroeven is de extra sterke verbinding en het feit dat deze er weer makkelijk uit kunnen worden gedraaid. Naast gewone schroeven op rol, levert Rufast ook speciale gevelschroeven op rol. De gevelschroeven zijn van gehard roestvast staal en hebben een mooi klein lenskopje met torx-aandrijving. Wij hebben een aantal coilnailers in ons assortiment die geschikt zijn voor het schieten van schietschroeven.

Rolapparaat CSN765

Wij adviseren onze klanten vaak om voor het gevelapparaat RFEW-CSN765 te gaan. Deze roltacker is van de hoogste industriekwaliteit en is een echte alleskunner. Het apparaat schiet zowel schroeven- als nagels op rol. Daarnaast is deze coilnailer geschikt voor poortschroeven en poortnagels. Het rolapparaat beschikt over een draaibare verbindingsnippel, de diepte is instelbaar en is automatisch enkel- en meerschots.

Advies nodig bij het kopen van een roltacker?

Wij leveren diverse coilnailers en andere apparaten en bevestigingsmaterialen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze voor een coilnailer? Geen probleem! Wij staan klaar om u te adviseren via salessupport@rufast.nl of bel naar 073-6330300.