fbpx

Hikoki

Rufast is wederverkoper van Hikoki boormachines (voorheen bekend als Hitachi), omdat beide bedrijven gespecialiseerd zijn in professionele gereedschappen. Rufast is een toonaangevende leverancier van professioneel gereedschap in Nederland, met een uitgebreid assortiment aan producten van topkwaliteit. Hikoki is een Japans merk dat bekend staat om zijn krachtige en betrouwbare boormachines.

Deze mooie bedrijven delen een aantal gemeenschappelijke waarden, waaronder kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Door samen te werken met Hikoki, kan Rufast zijn klanten een nog breder assortiment aan professionele boormachines aanbieden. Rufast heeft een team van ervaren medewerkers die klanten kunnen helpen bij het kiezen van de juiste boormachine voor hun behoeften.

Waarom Rufast wederverkoper:

Hikoki boormachines zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn gebouwd met duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan, zijn krachtig en efficiënt. Ze zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van lichte klussen tot zware bouwprojecten. Hikoki boormachines zijn gebruiksvriendelijk. Ze zijn ontworpen om ergonomisch te zijn en gemakkelijk te bedienen.

Rufast is ervan overtuigd dat ons standaard pneumatische aanbod, uitgebreid met deze Hitachi boormachines, van toegevoegde waarde zijn voor professionals die zoeken naar een krachtige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke boormachine.