fbpx

Tackscrew - Schroeven op rol

Een uniek product van Rufast: Tackscrew, échte schroeven op rol. Schroeven die geschoten kunnen worden. Dus wilt u toch de stevige verbinding die u met schroeven kunt maken, maar een hoop tijd besparen? Kies dan voor Tackscrew.

De voordelen van schroeven op rol

Doorgaans worden er rolnagels geschoten met onze pneumatische rolapparaten. Echter zijn een aantal van onze tackers ook geschikt voor schroeven op rol. Het grote voordeel van schroeven op rol ten opzichte van nagels is het feit dat schroeven er ook weer uit kunnen worden gedraaid. Daarnaast zitten schroeven een stuk vaster dan (ring)nagels.

Een ander groot voordeel van schietschroeven is dat deze een stuk sneller kunnen worden verwerkt dan losse schroeven. Er wordt dus veel tijd mee bespaard.

Verschillende soorten Tackscrew

Schroeven op rol leveren wij in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij de speciale gevelschroeven op rol in ons assortiment. Zoals de naam al aangeeft, worden deze voornamelijk gebruikt voor het snel, mooi en eenvoudig bevestigen van gevelbekleding. De gevelschroeven op rol hebben een klein lenskopje van ongeveer 6 mm, even groot als de kop van de gevelnagel. De schroeven hebben een Torx-aandrijving, voor het extra eenvoudig demonteren van de schroef. Deze schroeven op rol hebben een voldraad en zijn gemaakt van gehard RVS en zitten bevestigd op een plastic band. De gevelschroeven hebben een speciale lijmcoat voor extra hechting en een swingpunt, zodat de schroef in het hout wordt getorst.

Platkopschroeven op rol

Naast de gevelschroeven op rol leveren wij ook de platkopschroeven op rol. Deze zijn verkrijgbaar in roestvast staal, verzinkt en RWS. Deze Tackscrews zijn verkrijgbaar met Torx-aandrijving of kruiskop en leverbaar in lengtes van 30 t/m 63 mm. Platkopschroeven op rol zijn perfect voor het maken van tuinschermen (schuttingen), steigerhouten meubels, houten legborden en verbindingen.

Draadverbonden schroeven op rol

Speciaal voor de verpakkingsindustrie leveren wij draadverbonden schroeven op rol. Deze kunnen worden geleverd met torx-aandrijving of pozidrive-kop in 4.0 en 5.0 mm dik. Door kisten met onze draadverbonden Tackscrew te bevestigen kunnen deze gemakkelijk open gemaakt worden door klanten en douane.

Schroeven op rol groot inkopen?

Rufast is een groothandel op het gebied van bevestigingsmateriaal voor de (tuin)houtbouw. Dat betekent dat u bij ons schroeven op rol groot in kunt kopen. Heeft u advies nodig over welke schietschroeven het beste bij u passen? Geen probleem! Wij kunnen u adviseren via salessupport@rufast.nl of 073-6330300. Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.