fbpx

Bandschroeven

Bandschroeven

Het juiste gereedschap gecombineerd met de juiste materialen zorgt ervoor dat u niet alleen uw werk sneller uitvoert, maar ook de best mogelijke resultaten levert. Onze gips bandschroeven, een product speciaal ontwikkeld voor bandschroefmachines, helpen u gemakkelijk een reeks schroeven vast te zetten en werken uitstekend bij het bevestigen van gipsplaten.

Wat zijn bandschroeven?

Gipsschroeven op band zitten per 50 stuks bevestigd op een kwalitatieve plastic band en kunnen eenvoudig verwerkt worden door een bandschroefmachine, op accu of stroom. De bandschroeven zijn zwart gefosfateerd en hebben de 96-urige zoutsproei-test doorstaan. Dit houdt in dat een jarenlange corrosiebestendigheid is gegarandeerd. Met bandschroeven kunt u in een korte tijd veel schroeven verwerken. De schroeven zijn verkrijgbaar met een fijne en grove draad, of hi-lo draad voor Fermacell platen. Gipsschroeven met een grove draad zijn speciaal voor het bevestigen van gips op hout. Ze zijn verkrijgbaar met een PH2 en hebben een scherpe punt. Voor de grensverleggende bedrijven onder ons heeft Rufast ook Torx en de bijbehorende lange torx-bitten op voorraad.

Gipsschroeven op band

De bandschroeven met fijne draad zijn ideaal voor het bevestigen van gips op staal of metal stud. Deze schroeven hebben een PH2-aandrijving en zijn leverbaar met een scherpe punt, speciaal voor dun staal of een boorpunt voor dik staal.

De Fermacell schroeven op band hebben een hi-lo draad, een PH2-kop en zijn ideaal voor het bevestigen van Fermacell platen.

De gipsschroeven zijn naast op band, ook los en op strip te verkrijgen bij Rufast.

Bandschroeven zakelijk bestellen?

Gips bandschroeven zijn in grote aantallen te bestellen bij Rufast. Wij zijn een groothandel op het gebied van bevestigingsmaterialen, zoals bandschroeven. Ook de bijbehorende bandschroefmachines en lange bitten voor diverse merken zijn leverbaar op korte termijn. Heeft u advies nodig over het type bandschroeven wat u nodig heeft? Geen probleem! Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden via salessupport@rufast.nl of 073-6330300.