fbpx

Gevelschroeven

Gevelschroeven van Rufast

De juiste materiaalkeuze is essentieel voor een perfect resultaat. Daarbij kan een gevelschroef rvs het verschil maken. Onze gevelschroeven van het Rufast merk zijn ideaal om houten gevelbekleding te bevestigen.

Wat zijn gevelschroeven?

Gevelschroeven zijn perfect voor het bevestigen van gevelbekleding, zoals Zweedse rabatdelen, potdekselen of thermisch gemodificeerd hout (thermowood). De gevelschroef is van gehard RVS, waardoor deze niet breekt. Door het massieve RVS zijn er geen lagen die kunnen afslijten. Ze roesten niet en zijn daarom ideaal voor buitengebruik.

Voorboren niet nodig met gevelschroeven

Gevelschroeven hebben een mooi klein bol lenskopje met Torx-aandrijving. Door de Torx20-kop in combinatie met het geharde RVS zal er geen sprake zijn van doldraaien. Dankzij de speciale voorsnijpunt is voorboren niet nodig, zelfs niet in hardhout. De freesribben onder de kop zorgen ervoor dat de schroeven mooi in het hout verzinken. Gevelschroeven zijn leverbaar in verschillende diktematen van 3.0 tot 6.0 mm en lengtematen variërend tussen de 30 en 100 mm.

Kleuren gevelschroeven

Naast RVS-kleurig, zijn onze gevelschroeven standaard leverbaar met zwarte, antraciet of bruine poedercoating. Daarnaast zijn de gevelschroeven op aanvraag leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur. De poedercoating brokkelt niet af, zoals bij gelakte schroeven, zelfs niet met een slagschroefmachine.

RVS of RWS gevelschroeven

Vindt u RVS te prijzig? Overweeg dan eens om voor RWS te gaan. RWS betekent roestwerend staal en is opgebouwd uit drie roestwerende lagen. De schroef bestaat uit verschillende lagen coating, die wel kunnen slijten. Deze schroeven zijn hierdoor alleen geschikt voor een beperkt aantal houtsoorten. Wilt u zeker zijn van de beste kwaliteit, dan adviseren wij te allen tijde gehard RVS.

Werkt u met hout aan zee of in een omgeving met chloor en wilt u zeker zijn van RVS dat absoluut geen roestsporen achterlaat? Dan adviseren wij gevelschroeven van RVS A4. Deze zijn leverbaar in 4.0 mm dik in lengtes 40 t/m 60 mm.

Gevelschroeven zakelijk bestellen

Wij leveren als groothandel gevelschroeven en vlonderschroeven uit voorraad in grote aantallen aan uw (hout)bouwbedrijf. Heeft u vragen over onze bevestigingsmaterialen, download dan onze catalogus. Heeft u advies nodig welke schroeven te gebruiken voor uw project? Wij helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen via salessupport@rufast.nl of 073-6330300 of vraag eenvoudig online een offerte aan.