fbpx

Overige schroeven

Overige Rufast schroeven

Bolkopschroeven, gipsschroeven, poortschroeven en vleugelboorschroeven zijn essentiële bevestigingsmaterialen voor verschillende toepassingen. Deze Rufast schroeven zijn ontworpen om een veilige en stevige verbinding te bieden in verschillende materialen en situaties. Hieronder vind je meer informatie over de typen schroeven die wij zoal aanbieden.

Bolkopschroeven met een ronde kop

Bolkopschroeven zijn schroeven met een ronde kop die boven het oppervlak van het materiaal uitsteken. Deze schroeven worden vaak gebruikt in houtconstructies, meubelmontage en algemene bevestigingstoepassingen. De bolle kop biedt een esthetische uitstraling en voorkomt dat het materiaal splijt bij het aandraaien van de schroef.

Gipsschroeven voor bevestigen van gips

Gipsschroeven zijn speciaal ontworpen voor het bevestigen van gipsplaten aan houten of metalen constructies. Deze schroeven hebben een scherpe punt en een fijn draad dat gemakkelijk in gipsplaat kan worden gedraaid zonder het materiaal te beschadigen. Ze zorgen voor een stevige en veilige bevestiging van de gipsplaat aan het frame.

Zelftappende poortschroeven

Poortschroeven, ook wel bekend als zelftappende schroeven, zijn ideaal voor het bevestigen van metalen platen, scharnieren, sloten en andere hardware aan metalen of houten oppervlakken. Deze schroeven hebben een scherpe punt en een speciale schroefdraad die gemakkelijk door metaal kan snijden en zichzelf vastdraait. Poortschroeven bieden een sterke en duurzame verbinding in verschillende toepassingen.

Kies de juiste schroef met ons advies

Bij het kiezen van de juiste schroef is het belangrijk om rekening te houden met het type materiaal, de toepassing en de vereiste treksterkte. Elk type schroef heeft zijn eigen unieke eigenschappen en is geoptimaliseerd voor specifieke bevestigingsbehoeften. Zorg ervoor dat je de juiste schroef selecteert die past bij jouw project en de vereisten van het materiaal waarin je wilt bevestigen.

Wij staan klaar om u te adviseren!

Het gebruik van de juiste bevestigingsmaterialen is van cruciaal belang voor een stevige en duurzame constructie. Voor ieder project heeft Rufast een bijpassende oplossing. Wij bespreken graag samen met u wat het beste past en adviseren u over de juiste materialen. Neem contact met ons op via 073-6330300 of salessupport@rufast.nl voor advies. U kunt tijdens kantooruren ook gebruik maken van onze WhatsApp chat rechtsonder op de website.