fbpx

RU-FIX

Ru-fix schroeven: platkopschroeven met fijne draad voor een stevige grip

Deze platkop zorgt ervoor dat de schroef mooi flush in het hout verdwijnt, terwijl de fijne draad zorgt voor een stevige grip. Hierdoor zijn deze schroeven ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van lichte klussen tot zware bouwprojecten.

Kwaliteit en duurzaamheid

Ru-fix schroeven zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. De fijne draad is gemaakt van gehard staal, waardoor deze extra sterk is en minder snel afbreekt. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen, zodat u altijd de juiste schroef voor uw project kunt vinden. De schroeven zijn leverbaar in wit verzinkt, RVS gehard en enkele maten in geel verzinkt.

Toepassingen Ru-fix

Ru-fix schroeven zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals gevelbekleding bevestigen, buitenschrijnwerk monteren en wandbekleding bevestigen

Neem contact op voor Ru-fix schroeven

Ru-fix schroeven zijn hoogwaardige platkopschroeven met een fijne draad. Ze zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Voor ieder project heeft Rufast een bijpassende oplossing. Wij bespreken graag samen met u wat het beste past en adviseren u over de juiste materialen. Neem contact met ons op via 073-6330300 of salessupport@rufast.nl voor advies. U kunt tijdens kantooruren ook gebruik maken van onze WhatsApp chat rechtsonder op de website.