fbpx

Werken bij Rufast

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures

stage bij Rufast

ERKEND LEERBEDRIJF

Voor ruim 500.000 (MBO)studenten in ons land is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. De wet educatie en beroepsonderwijs verplicht studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (BPV). Bij Rufast zijn we verheugd dat we hieraan mogen bijdragen.

Erkend-Leerbedrijf

WAT BIEDT RUFAST JOU?

Wij bieden de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

Wij stellen een praktijkbegeleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en coachen. Bij Rufast® maken we tijd, ruimte en middelen vrij voor de praktijkbegeleider en de student om op goede wijze de taken uit te kunnen voeren.

STAGE LOPEN BIJ RUFAST?

Wij werken samen met de onderwijsinstelling en SBB en verstrekken daarbij de benodigde informatie. Hierbij geven we akkoord voor het vermelden van de bedrijfsgegevens in het openbare register van erkende leerbedrijven binnen het SBB. Wil jij stage lopen bij Rufast? Neem dan contact met ons op. We kijken graag of wij je een leerzame stage aan kunnen bieden.