fbpx

Werken bij Rufast

Logistiek Medewerker (40 uur)

In ons team wordt iedere dag samengewerkt om ons scala aan producten aan te leveren bij onze klanten. Wij verkopen een kwalitatief hoogwaardig product en bedienen onze klanten door middel van het gehele offerte-, order- en leveringstraject. Iedere dag is anders, iedere klant is anders.
Rufast® beheert eigen voorraad in ons magazijn van 15 meter hoog.

WIE
Als magazijn medewerker bij Rufast® ondersteun je de commerciële afdeling met het picken en het gereed maken van orders. Jij vertegenwoordigt het Rufast® merk (de uitgaande goederen zijn ons visitekaartje) en brengt de service en toegevoegde waarde die daarbij hoort. Alles gaat keurig de deur uit. Wij zijn op zoek naar een positieve teamplayer met minimaal mbo-werk en denkniveau.

WAT
Je bent verantwoordelijk voor het controleren, beheren en de doorstroom van goederen. Je bent daarom ook doelgericht, proactief en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je houdt de locaties en voorraad bij in ons CRM systeem.
Zelfstandig werken en mensen aansturen vind jij een leuke uitdaging. Succesvolle werkervaring in een soortgelijke functie kan je aantonen. (oa. heftruck certificaat)
Kennis van de bouwtechnische branche is een pré en affiniteit met het product is zeer welkom.

WAAR
Nieuwkuijk. Mooie werkplek aan de A59.

WAT BIEDEN WIJ
-Uitdagende functie in een leuke en vrije werkomgeving
-Klein team met korte lijnen
-Informele werksfeer
-Goed marktconform salaris afhankelijk van o.a. ervaring en opleiding
-Reisvergoeding
-Contract met zicht op vast dienstverband
-Gunstige pensioenvoorziening
-Mogelijkheid tot lunchvoorziening
-Bij technisch inzicht groeimogelijkheden combi-functie technische dienst

WIE ZIJN WIJ
Familiebedrijf Rufast BV is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf van bevestigingsmaterialen; schroeven, spijkers, nieten en de bijbehorende (pneumatische) apparaten. We zijn een totaalleverancier in diverse branches met ambitieuze doelstellingen waar het gaat om het beter kunnen bedienen van onze (lokale) klanten.

Stuur je CV en motivatie naar iris@rufast.nl, met als onderwerp vacature logistiek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Accountmanagers bevestigingsmaterialen
Rufast BV (m/v) FULLTIME

Regio Noord Nederland
(Friesland, Groningen, Drenthe)
Regio Zuid
(België)
Ben jij de accountmanager die wij zoeken? De vertegenwoordiger die interesse heeft in een (hout)bouw gerelateerde technische branche? Dan ben jij als vertegenwoordiger bij Rufast meer dan welkom!

WIE
Als accountmanager met een afgeronde MBO+/HBO opleiding verkoop je een kwalitatief hoogwaardig product en adviseer je klanten in hun dagelijks werk met technisch innovatieve oplossingen. Klantgerichtheid is jou niet onbekend en je voelt kriebels in je buik bij het sluiten van een mooie deal! Als een klantbezoek tot niets leidt, motiveer jij jezelf om vol goede moed bij een andere klant naar binnen te stappen. Je hebt een aardig netwerk opgebouwd in de branche.

WAT
Je bent vroeg uit de veren om onze producten en oplossingen te verkopen aan nieuwe- en bestaande klanten. Je werkt nauw samen met verkoop binnendienst, je maakt je eigen planning en prijzen, belt voor afspraken en loopt regelmatig bij nieuwe prospects binnen. Je bent in staat onze producten en diensten uit te leggen aan onze klanten en zet dit kracht bij met folders. Iedere dag is anders, iedere klant is anders. Jij vertegenwoordigt het Rufast® merk en brengt de service en toegevoegde waarde die daarbij hoort.

WAAR
Als het “gezicht” van Rufast® kom je op verschillende plaatsen in je eigen werkgebied en ben je het aanspreekpunt voor prospects en klanten.

WAT BIEDEN WIJ
-Vrijheid in je functie
-Klein team met korte lijnen
-Marktconform basissalaris
-Onkostenvergoeding
-Auto, laptop, Ipad, telefoon
-Contract met zicht op vast dienstverband
-Gunstige pensioenvoorziening

WIE ZIJN WIJ
Rufast BV is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf van bevestigingsmaterialen; schroeven, spijkers, nieten en de bijbehorende (pneumatische) apparaten. Een familiebedrijf in de 2e generatie. We zijn een totaalleverancier in diverse branches met ambitieuze doelstellingen waar het gaat om het beter kunnen bedienen van onze (lokale) klanten.

Stuur je CV en motivatie naar iris@rufast.nl, met als onderwerp vacature accountmanager.

Rufast BV
Hoogpoort 5
5253 RN Nieuwkuijk
073-6330300

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

stage bij Rufast

WAT BIEDT RUFAST JOU?

Wij bieden de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

Wij stellen een praktijkbegeleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en coachen. Bij Rufast® maken we tijd, ruimte en middelen vrij voor de praktijkbegeleider en de student om op goede wijze de taken uit te kunnen voeren.

ERKEND LEERBEDRIJF

Voor ruim 500.000 (MBO)studenten in ons land is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. De wet educatie en beroepsonderwijs verplicht studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (BPV). Bij Rufast zijn we verheugd dat we hieraan mogen bijdragen.

Erkend-Leerbedrijf

STAGE LOPEN BIJ RUFAST?

Wij werken samen met de onderwijsinstelling en SBB en verstrekken daarbij de benodigde informatie. Hierbij geven we akkoord voor het vermelden van de bedrijfsgegevens in het openbare register van erkende leerbedrijven binnen het SBB. Wil jij stage lopen bij Rufast? Neem dan contact met ons op. We kijken graag of wij je een leerzame stage aan kunnen bieden.