fbpx

Overige apparaten

Overige apparaten Rufast assortiment

Naast een breed assortiment bevestigingsmaterialen biedt Rufast ook een scala aan handige apparaten en accessoires die je werkplek en projecten efficiënter kunnen maken. Hieronder vind je een beschrijving van enkele van deze apparaten.

Rufast verftafel voor gemakkelijk werken

De verftafel is een praktische en handige oplossing voor schilder- en verfprojecten. Het biedt een stabiel oppervlak om verfblikken, kwasten en andere benodigdheden op te plaatsen. Met een verftafel kun je georganiseerd werken en voorkom je morsen of verfvlekken op andere oppervlakken. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers.

Altijd stroom bij de hand!

Een werkplaatshaspel is een handig apparaat om elektrische gereedschappen, zoals boormachines, slijpmachines en schuurmachines, van stroom te voorzien op de werkplek. Met een werkplaatshaspel kun je gemakkelijk de benodigde lengte van de stroomkabel uittrekken en voorkom je dat kabels in de war raken of in de weg liggen. Dit zorgt voor een georganiseerde en veilige werkomgeving.

Lucht buffertank

Deze lucht buffertank heeft een reservoir van 12 liter dat wordt gebruikt om een constante toevoer van lucht te garanderen. Het kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals in de industrie of bouw. Een buffertank zorgt ervoor dat de toevoer op een stabiel niveau blijft, zelfs bij schommelingen, waardoor een constante en betrouwbare werking wordt gewaarborgd.

Je gordingaantrekker haal je bij Rufast

Gebruikt voor het aantrekken van gordingen bij de constructie van houten frames of balken. Het biedt een krachtige grip op de gording en maakt het gemakkelijker om deze op de juiste plaats te bevestigen. Met een gordingaantrekker kun je efficiënt werken en een stevige verbinding creëren tussen de verschillende elementen van de constructie, dit trekt goed naar elkaar toe.

Wij staan klaar om u te adviseren!

Investeer in hoogwaardige apparaten en accessoires om uw werkplek te optimaliseren en het beste uit projecten te halen. Voor ieder project heeft Rufast een bijpassende oplossing. Wij bespreken graag samen met u wat het beste past en adviseren u over de juiste apparatuur. Neem contact met ons op via 073-6330300 of salessupport@rufast.nl voor advies. U kunt tijdens kantooruren ook gebruik maken van onze WhatsApp chat rechtsonder op de website.