fbpx

Onderdelen & Accessoires

Onderdelen en accessoires in de (hout)bouw

Welkom bij Rufast, dé groothandel in bevestigingsmaterialen! We zijn trots dat we een breed scala aan onderdelen en accessoires aanbieden, essentieel zijn voor bevestigingswerkzaamheden. Of je nu een professional in de bouwsector bent of een doorgewinterde doe-het-zelver, we hebben alles wat je nodig hebt om je projecten succesvol te voltooien.

Rufast gereedschap voor vertrouwd werken

Onze groothandel biedt een uitgebreide selectie gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit. Van hamers en schroevendraaiers tot elektrische boormachines en zagen, we hebben het juiste gereedschap om elke taak aan te pakken. Onze gereedschappen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestaties, zodat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van je gereedschap tijdens het werk.

Onderhoud van je apparatuur

Naast gereedschap bieden we ook een assortiment olie en smeermiddelen die speciaal zijn ontworpen voor bevestigingsapparatuur. Het regelmatig smeren van je gereedschap is essentieel voor een soepele werking en verlengt de levensduur ervan. Onze oliën en smeermiddelen zijn van topkwaliteit en helpen je gereedschap in optimale conditie te houden, zodat je efficiënt en zonder onderbrekingen kunt blijven werken.

Een krachtige compressor voor je project

Voor krachtige luchtgereedschappen, zoals compressoren, ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een assortiment compressoren van verschillende formaten en capaciteiten, zodat je de juiste compressor kunt kiezen die past bij jouw specifieke behoeften. Onze compressoren leveren betrouwbare prestaties en zorgen voor voldoende perslucht om je luchtgereedschappen probleemloos te laten werken.

Accessoires voor je gereepschap

Daarnaast hebben we een breed scala aan tackeraccessoires beschikbaar. Van nieten en spijkers tot stiften en patronen, we hebben alles wat je nodig hebt om je tacker optimaal te benutten. Onze accessoires zijn compatibel met verschillende merken en modellen tackers, zodat je gemakkelijk de juiste onderdelen kunt vinden.

Laat ons u ondersteunen waar nodig!

Bij onze groothandel streven we naar uitstekende klantenservice en professioneel advies. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen en accessoires voor je bevestigingsbehoeften. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om de beste oplossingen te bieden die voldoen aan jouw specifieke eisen.