fbpx

Coilnails / rolnagels

Coilnails voor elke bevestigingsklus

Coilnails, ook wel rolspijkers of rolnagels genoemd, zijn een veel gebruikte, snelle techniek om allerlei materialen aan elkaar te bevestigen of een stevige, precieze constructie te maken. De nagels worden gebruikt om houten constructies snel en gemakkelijk aan elkaar te bevestigen. Het voordeel van coilnails is dat ze niet alleen sterk zijn, maar ook veel sneller aan te brengen dan traditionele spijkers. Bovendien is het gemakkelijker om precies de juiste nagel af te schieten, waardoor er minder afval is, dit en de snelheid in gebruik maakt het prijstechnisch gunstiger om gebruik te maken van deze supersnelle methode.

U weet welk materiaal het beste bij uw project past. Komt u er niet uit?

Geen probleem! Wij kijken samen met u naar de beste oplossing en adviseren u graag over de juiste nagel. Neem contact met ons op via 073-6330300 of salessupport@rufast.nl voor advies. U kunt tijdens kantooruren ook gebruik maken van onze WhatsApp chat rechtsonder op de website.

Voordelen coilnails bij klussen

Wat onze coilnails zo geschikt maakt voor bevestigingsklussen waarbij constructies gemoeid zijn, is de hoogwaardige kwaliteit nagels op rol die wij bieden. Daarnaast koopt u gemakkelijk in bij Rufast, we staan klaar om u te adviseren bij uw klus. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan spijkers op rol, in diverse grootverpakkingen van allerlei maten en soorten zoals RVS, gegalvaniseerde, gekleurde, blanke, thermisch verzinkte en extra verzinkte (12MU) uitvoeringen.

Variatiemogelijkheden in gebruik

Coilnails zijn in verschillende maten, lengtes en uitvoeringen verkrijgbaar. De meest voorkomende maten zijn 30 mm, 40 mm, 50 mm en 60 mm. De benodigde dikte is afhankelijk van het materiaal dat ermee verbonden moet worden. Coilnails kunnen gekozen worden in diverse kleuren, tevens afhankelijk van het materiaal dat ermee verbonden wordt. Er zijn coilnails met gladde draad, ringdraad en schroefdraad en rolnagels met een platte of bolle kop

Betrouwbaar, snel en sterk

Coilnails worden veelal geleverd in een kartonnen doos. Met een nagelpistool worden de nagels op de juiste plaats ingeschoten. Het schieten van de nagels op rol is eenvoudig en veilig, omdat de coilnagelaar een speciale beveiliging bevat. Ander groot voordeel is dat het een sterk en betrouwbaar systeem is dat weinig onderhoud behoeft. Coilnails worden geleverd met een speciale olie om de nagels soepel in het materiaal te laten schieten. Coilnails worden het meest toegepast bij het bevestigen van hout en metaal, zoals bij het verbinden van houten balken, platen en plinten. Rolnagels zijn ook ideaal voor het maken van kasten, meubels en andere constructies.

Overig gebruik van rolspijkers

Daarnaast worden coilnails gebruikt in de kunststof- en gevelbouw, bijvoorbeeld bij het monteren van bekleding, panelen, zonwering en andere constructies of voor het bevestigen van kunststofprofielen aan ondergronden.

Zakelijk coilnails kopen?

Met een groot magazijn en voldoende palletplaatsen is er bij Rufast de mogelijkheid om groot in te kopen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een pallet spijker op rol? Bij Rufast bent u aan het juiste adres. Toch liever wat minder? Ook voor overdozen kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op via salessupport@rufast.nl of 073-6330300 of vraag eenvoudig online een offerte aan.