fbpx

Constructieschroeven

Duurzame Rufast constructieschroeven

Constructieschroeven zijn speciaal ontworpen schroeven voor zware constructies. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben een speciale schroefdraad die zorgt voor een maximale grip en stabiliteit. Door hun sterke en duurzame eigenschappen zijn deze schroeven ideaal voor toepassingen in de bouw, zoals het bevestigen van houten balken, vloeren, daken en wanden.

Voordelen constructieschroeven

Een van de belangrijkste voordelen van deze schroeven is hun hoge trekvastheid. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen grote trekkrachten en niet snel breken of losraken. Daarnaast hebben constructieschroeven meestal een schacht met een grotere diameter dan standaard schroeven, wat zorgt voor extra stevigheid. Het gebruik ervan heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele bevestigingsmethoden, zoals spijkers en bouten. Zo zijn constructieschroeven eenvoudiger en sneller te installeren en hebben ze minder kans op beschadiging van het materiaal. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verwijderen en hergebruiken, indien nodig.

Veilig en snel te verwerken

Constructieschroeven zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes, en zijn geschikt voor verschillende soorten materialen, zoals hout, metaal en kunststof. Ze zijn meestal voorzien van een speciale coating die zorgt voor extra bescherming tegen corrosie en roest. Als je op zoek bent naar hoogwaardige en duurzame bevestigingsmaterialen voor jouw constructieproject, zijn deze schroeven een uitstekende keuze. Ze bieden een veilige en betrouwbare manier om zware constructies te bevestigen en zorgen voor een langdurige en stabiele constructie.

Wij staan klaar om u te adviseren!

Voor ieder project een oplossing door gebruik van ons Rufast materiaal. Wij kijken samen met u wat het beste past en adviseren u graag over de juiste constructieschroeven voor uw project. Neem contact met ons op via 073-6330300 of salessupport@rufast.nl voor advies. U kunt tijdens kantooruren ook gebruik maken van onze WhatsApp chat rechtsonder op de website.