fbpx

Vlonderschroeven

Vlonderschroeven van Rufast

Een vlonder aan het water of een prachtig terras van vlonderplanken in de zon. Bij het ontwerpen van de perfecte tuin, kan een vlonderterras natuurlijk niet ontbreken. De houten vlonderplanken zijn snel en eenvoudig te bevestigen met vlonderschroeven van Rufast.

Wat zijn vlonderschroeven?

Vlonder schroeven zijn, zoals de naam al weggeeft, zeer geschikt voor het bevestigen van houten vlonders. Onze vlonderschroef is van de beste kwaliteit gehard RVS. Gehard RVS heeft de eigenschappen om niet te breken of roesten, waardoor dit het perfecte materiaal is voor buitengebruik. De vlonderschroef heeft een lenskop met Torx-aandrijving. De kop is mooi klein zodat deze perfect tussen de gleuven van het hout valt, maar groot en sterk genoeg om het hout goed aan te trekken.

Materiaal en kleur

Vlonder schroeven zijn standaard leverbaar in RVS gehard en in RVS gehard met een bruine of zwarte poedercoating. De kleur sluit perfect aan bij de kleur van de vlonderplanken, waardoor deze helemaal niet meer opvalt in het hout. De poedercoating brokkelt niet af, zoals bij gelakte schroeven. Zelfs niet met een slagschroefmachine. Rufast vlonderschroeven zijn op aanvraag leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur.

Voorboren niet nodig

Door de speciale voorsnijpunt is voorboren niet meer nodig, ook niet in de meeste hardhoutsoorten. De schroef heeft direct grip en splijting wordt zoveel als mogelijk voorkomen. De verbrandingsgleuf nabij de punt vangt verbrande houtvezels op en maakt de weg vrij voor de rest van de vlonderschroef.

Verschillende lengtematen vlonder schroeven

Vlonder schroeven zijn verkrijgbaar in lengtematen 28 t/m 90 mm. Vlonders worden doorgaans intensief gebruikt en daarom adviseren wij altijd minimaal 5.0 mm dik te gebruiken voor de bevestiging van de vlonderplanken. Naast 5.0 mm dikte levert Rufast ook vlonderschroeven in 6.0 mm dikte.

Vlonderschroeven zakelijk bestellen?

Rufast is een groothandel op het gebied van bevestigingsmaterialen voor de (tuin)houtbouw, waaronder vlonder schroeven en gevelschroeven. Grote aantallen vlonder schroeven zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Wij kunnen snel leveren aan uw (hout)bouwbedrijf. Heeft u nog vragen of advies nodig over ons schroeven assortiment? Contact opnemen kan via salessupport@rufast.nl of 073-6330300, of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.