fbpx

Golfkrammen

Golfkrammen

Bij het maken van houten verbindingen kunt u denken aan nagels, schroeven en nieten, maar ook aan golfkrammen. Een golfkram is een dun metalen plaatje met een geribbelde vorm. Ze zijn relatief dun, maar dankzij het patroon van afwisselende groeven, hebben ze een extra grote trekkracht en sterkte. U kunt deze gebruiken met onze Rufast golfkramapparaten. Onze apparaten zijn altijd van uitstekende kwaliteit, waardoor u er weer jaren tegenaan kan! Daarnaast hebben wij een technische dienst die in geval van gebreken aan uw apparaat, u snel verder helpt door middel van onderhoud en reparaties.

Golfkrammen gebruiken

Om golfkrammen te kunnen schieten heeft u een golfkramapparaat, ook wel een kramapparaat genoemd, nodig. Een golfkram tacker is een pneumatische tacker (tacker op lucht). Dit betekent dat u ook een compressor nodig heeft. Rufast levert naast een ruim assortiment compressoren, een aantal verschillende golfkramapparaten.

Golfkrammen hebben een blanke afwerking en zijn de perfecte oplossing voor onzichtbare houtverbindingen. Wij leveren twee soorten golfkrammen. CF18 mini golfkrammen zijn 18 mm breed en zijn verkrijgbaar in 6 en 12 mm lang. CF25 golfkrammen zijn 25 mm breed en zijn leverbaar in 12.5 en 15 mm.

Golfkrammen bestellen

Rufast is een groothandel op het gebied van schroeven, spijkers, nieten en krammen. Voor golfkramapparaten en bijpassende materialen bent u hier aan het juiste adres. Wij kunnen u adviseren op het gebied van diverse soorten houtbouw bevestigingsmaterialen. Wilt u golfkrammen bestellen? Neem contact op via salessupport@rufast.nl of 073-6330300. Daarnaast kunt u eenvoudig een offerte aanvragen via de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!